Crumble van appel- Belgische Quinoa- Havermout
Ingrediƫnten voor personen
- 3 appels van bij de boer
- 1 theelepel kaneel
- 1 theelepel honing
- Handvol walnoten en rozijnen
- 100 gram havermout
- 80 gram ongekookte quinoa
- 45 gram (boekweit)meel
- 2 eetlepels honing
- 80 gram zachte hoeveboter
Bereidingswijze
Kruimeldeeg
- 100 gram havermout
- 80 gram ongekookte quinoa
- 45 gram (boekweit)meel
- 2 eetlepels honing
- 80 gram zachte hoeveboter
- Meng alles voor het deeg door elkaar en kneed tot 1 geheel
- Snij de appel in kleine blokjes en hak de noten fijn. Meng nu alles samen met de kaneel en de honing
- Verdeel de appelmengeling in schaaltjes
- Doe hierop dan een laag van het deeg
- Bak 20 minuten in een voorverwarmde oven van 175 graden