Logo-Belgische quinoa

Crumble van appel- Belgische Quinoa- Havermout


d211348e-9b60-4d79-b7bb-103bcab3afce.JPG

Ingrediƫnten voor personen

  • 3 appels van bij de boer
  • 1 theelepel kaneel
  • 1 theelepel honing
  • Handvol walnoten en rozijnen
  • 100 gram havermout
  • 80 gram ongekookte quinoa
  • 45 gram (boekweit)meel
  • 2 eetlepels honing
  • 80 gram zachte hoeveboter

Bereidingswijze

Kruimeldeeg

  • 100 gram havermout
  • 80 gram ongekookte quinoa
  • 45 gram (boekweit)meel
  • 2 eetlepels honing
  • 80 gram zachte hoeveboter

 

  • Meng alles voor het deeg door elkaar en kneed tot 1 geheel
  • Snij de appel in kleine blokjes en hak de noten fijn. Meng nu alles samen met de kaneel en de honing
  • Verdeel de appelmengeling in schaaltjes
  • Doe hierop dan een laag van het deeg
  • Bak 20 minuten in een voorverwarmde oven van 175 graden