Logo-Belgische quinoa

cracker van quinoa met zalf van champions of humus van wortel


20bee71f-4e74-4480-8ee5-08afe57c8d64.JPG

Ingrediënten voor personen

  • 200 g Belgische quinoa
  • zout, cayennepeper
  • humus van wortel of erwt
  • portobello
  • trompette de la mort
  • knolserderpuree

Bereidingswijze

  • 200 gr quinoa gaar koken in 0.6 liter water met zout en snuif cayennepeper.
  •  Alles fijn mixen in thermomix, uitstrijken op bakpapier, +/- 24 uur drogen op kamert° of 5 à 6 uur in een warmtekast op 70°C.
  •  Afbakken in friteuse +/- 170°C, in de gewenste stukken breken. 

 

  • Mogelijke afwerkingen :
  • Klassieke hummus, hummus van wortel of erwt ..
  • Zalf van champignons : portobello en trompettes de la mort opbakken, fijn blenderen met een beetje knolselderpuree en wat bouillon en afkruiden